Branding shoots

Positioneer jezelf als de ondernemer die jij bent! Ben je op zoek naar een fijne fotograaf die mooi, nieuwe zakelijke foto’s maakt voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder, ik help je graag! Of je nu net begint met je bedrijf of dat je al een tijdje bezig bent maar echt graag nieuwe beelden wilt voor op je website of social media kanalen, het kan allemaal. Ik duik in jou en jouw bedrijf (figuurlijk dan) om te achterhalen wat jou drijft en welke klanten je wilt aanspreken. Samen maken we een uitgebreid plan qua kleding en locaties en uiteraard zorg ik voor een ontspannen sfeer tijdens een shoot. Je staat niet ongemakkelijk op de foto en het resultaat is dat jij een uitgebreid portfolio hebt om de juiste klanten aan te spreken.

“Ik ben heel tevreden over de brandingshoot die Tineke voor mijn praktijk deed. De shoot zelf vond ik best spannend. Gelukkig pakte het heel goed uit! Tineke is professioneel, duidelijk en weet een fijne sfeer te creëren. Ook het contact vooraf in de voorbereiding vond ik heel prettig, ik kon zelf ook mijn ideeën kwijt. En wat ik niet had verwacht maar een fijne bijkomstigheid was: de fotosessie gaf ook een boost aan mijn zelfvertrouwen, vond het echt empowerend hoe Tineke te werk gaat. Ik ben ook heel blij met het resultaat, hele mooie foto’s buiten. Ook de variatie aan foto’s vind ik heel bruikbaar. Ik raad Tineke absoluut aan.

Marieke Nanninga

Praktische informatie

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarbij we elkaar leren kennen en om te zien hoe onze samenwerking eruit komt te zien en of we een match zijn! Wel belangrijk toch? We willen blij worden van elkaar! Vervolgens stuur ik een uitgebreide vragenlijst naar je toe om nog meer de diepte in te gaan en om jou, je bedrijf, je klanten en je doelen nog beter te leren kennen. Ik maak een vision board waarin jouw ideeen en wensen terug komen. Dit board gebruiken we om een uitgebreid plan voor de fotoshoot te maken qua locatie en kleding. Voor onze shoot is het handig om alles nog een keer door te spreken. Hoe laat spreken we af? Wat zijn de definitieve locaties en kledingkeuzes. I love it when a plan comes together ;) Alles is geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van dit moment. Ik zorg ervoor dat het niet ongemakkelijk is en we maken er een super leuke shoot van samen! Na de shoot bewerk ik alle foto’s op professionele wijze na en ontvang jij binnen 6 weken de foto’s digitaal via een online galerij. Je bent klaar om de foto’s te gebruiken voor je website en social media kanalen.