Bruiloft fotografie

Gefeliciteerd met jullie verloving! Er moet van alles geregeld worden voor een hele bijzondere dag in jullie leven. En die bijzondere dag wil je natuurlijk ook graag voor eeuwig vast laten leggen door een professionele trouwfotograaf. Ik leg heel graag met veel liefde deze dag voor jullie vast en maak bijzondere trouwfoto’s en bruidsfoto’s die je voor altijd zult koesteren en met een glimlach op terug gaat kijken.

Wat mij typeert als trouwfotograaf? Ik fotografeer vanuit mijn hart en leg vast wat ik zie. De traan van de bruid, de vertederende lach van de moeder van de bruidegom of de spelende kindjes. Ik houd ervan om spontane momenten vast te leggen op een natuurlijk manier en ik vertel graag jullie verhaal.

Onvergetelijke foto’s!

We zijn nog steeds ontzettend aan het nagenieten van onze bruiloft door middel van de prachtige foto’s die Tineke heeft gemaakt. Ze is een hele fijne fotograaf en heeft echt oog voor spontane en pure beelden. We hadden ons geen betere fotograaf voor onze grote dag kunnen wensen.”

Marieke en Ruben – Bruiloft

De mooiste beelden!

Wij hebben ontzettend genoten van een prachtige bruiloft. De foto’s zijn prachtig geworden. Tineke is heel kundig en geeft fijne tips tijdens het maken van de foto’s. Ook stelt ze je enorm op je gemak, dat is heel erg fijn. Op de dag zelf merk je nauwelijks dat ze er is, en toch legt ze de mooiste plaatjes vast!”

Richard & Babet- Bruiloft

Trouwreportage

vanaf €1499

  • 6 uur fotografie
  • Minimaal 250 foto’s in hoge resolutie een online galerij
  • Professionele nabewerking
  • Preview binnen een week
  • Inclusief 20×20 verrassingsalbum met 10 pagina’s
  • incl. BTW & 100 km aan reiskosten*

* Extra reiskosten €0,35 p/km & parkeerkosten
* extra uur fotografie €100,-
** Tarieven zijn vóór reservering onder voorbehoud van wijzigingen

Zeg je volmondig “Ja” tegen mijn fotografiestijl?

Dan gaan we kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag. Bovendien kun je geheel vrijblijvend mijn uitgebreide trouwbrochure aanvragen waarin je mijn werkwijze en alle tarieven kunt vinden. Ben je na het lezen van mijn brochure nog steeds enthousiast om met mij samen te werken en ben ik beschikbaar op jullie trouwdag? Dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we een klik hebben samen.

Mijn werkwijze

Er komt veel kijken bij het regelen van jullie grote dag. Nadat we hebben vastgesteld dat ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag volgen er nog een aantal belangrijke stappen die we gaan nemen. Ik begeleid jullie stap voor stap in het maken van de juiste beslissingen en neem jullie mee in mijn werkwijze. Ook denk ik graag met jullie mee over de dagplanning en hoeveel tijd je ergens kwijt aan bent. Met mijn ervaring weet ik inmiddels precies hoe je je dag het beste kunt indelen en waar je op moet letten. In de brochure staan de onderstaande stappen nog uitgebreider uitgelegd.

Kennismaking

In een gesprek leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we klik hebben elkaar. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en houden we bij jullie thuis of online.

Yes you do!

We hebben een klik samen! Ik stuur jullie een uitgebreide vragenlijst zodat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden op jullie trouwdag.

De grote dag

Jullie hoeven nergens meer aan te denken. Ik en mijn camera doen het werk wat betreft het maken van de mooiste beelden. Genieten is het sleutelwoord!

Oplevering

Binnen 1 week ontvangen jullie van mij de preview en binnen 8 weken de volledige galerij. We gaan met het album aan de slag en het grote nagenieten kan beginnen!

Boek ook een loveshoot

Jij en je partner leg ik vast op een door jullie uitgekozen locatie. Je kunt dan alvast even wennen aan mij en mijn camera;) Daarnaast kunnen jullie deze beelden ook gebruiken voor de uitnodiging of de “Save the date” kaart. En bovendien is het ook heel waardevol om foto’s van jullie samen hebben in jullie eigen kleding en niet alleen in jullie trouwjurk en trouwpak.

Een loveshoot is te boeken vanaf €350,- incl BTW. Dit is 2 à 3 uur fotografie, minimaal 25 nabewerkte foto’s in hoge resolutie die je digitaal krijgt aangeleverd. Ook geef ik tips in kledingadvies.

Boek je dit i.c.m. minimaal 10 uur trouwfotografie?
Dan krijg je 25% korting!