Brandingshoot Marieke & Margot

Eén van de leukste shoots die ik tot nu toe heb mogen doen was toch wel de zakelijke brandingshoot van Margot en Marieke. Twee enorme powervrouwen die zich met hart en ziel inzetten voor hun eigen bedrijven en ook regelmatig de samenwerking met elkaar opzoeken. Het ontbrak alleen nog aan mooie foto’s voor hun website, sociale media kanalen en om te gebruiken voor flyers en visitekaartjes.

Na onze eerste kennismakingsgesprek heb ik hen de vragenlijst opgestuurd en aan de hand daarvan heb ik een moodboard uitgewerkt. Vanuit daar hebben we een uitgebreid plan gemaakt voor de fotoshoot voor wat betreft locaties, kledingkeuzes en accessoires. Het is voor een brandingshoot heel belangrijk om van te voren te weten wat je wil uitstralen en hoe je je doelgroep kunt bereiken. Aan de hand daarvan komen de beelden tot stand. Het was een hele fijne samenwerking met deze twee ongelooflijk inspirerende vrouwen en het resultaat mag er zijn. Binnenkort mag ik voor beide dames bezig met deel 2; het maken van mooie beelden in hun studio’s en tijdens hun werkzaamheden. Ik kan niet wachten! Wil je meer weten over Margot en Marieke? Kijk dan ook even op hun website! Klik hier voor de link naar de website van Margot en hier voor de website van Marieke.

Lieve woorden

“Ik ben heel tevreden over de brandingshoot die Tineke voor mijn praktijk deed. De shoot zelf vond ik best spannend. Gelukkig pakte het heel goed uit!

Tineke is professioneel, duidelijk en weet een fijne sfeer te creëren. Ook het contact vooraf in de voorbereiding vond ik heel prettig, ik kon zelf ook mijn ideeën kwijt.

En wat ik niet had verwacht maar een fijne bijkomstigheid was: de fotosessie gaf ook een boost aan mijn zelfvertrouwen, vond het echt empowerend hoe Tineke te werk gaat.

Ik ben ook heel blij met het resultaat, hele mooie foto’s buiten. Ook de variatie aan foto’s vind ik heel bruikbaar. Ik raad Tineke absoluut aan. Een tweede afspraak met Tineke staat inmiddels gepland om ook foto’s in mijn praktijk zelf te maken zodat ik die ook kan inzetten voor social media en mijn website.

Dankjewel Tineke! Keep up the good work!”

Marieke & Margot