Bruiloft Marieke & Ruben

Op 20 mei 2023 mocht ik als trouwfotograaf de bruiloft van Marieke en Ruben vastleggen. Zij waren officieel al een jaar eerder getrouwd, maar door corona konden ze dit niet volop vieren met feest en al zoals zij dat graag wilden. Dit deden ze dus precies een jaar later eens even dunnetjes over en wat was het een fantastische dag vol liefde en blijheid!

De bruiloft was op een campingterrein in Friesland, aangekleed door “Te leuk trouwen” (aanrader als je styling zoekt voor je bruiloft) in een bohemien en festival sfeer. Eén van de hoogtepunten als je het mij vraagt was het moment dat tijdens de ceremonie de bruid een lied wat voor hen erg persoonlijk was te zingen voor de bruidegom. Tranen gegarandeerd en zelfs ik moest een traantje wegpinken. Zo mooi! Lieve Marieke en Ruben, heel veel geluk gewenst voor de toekomst!

Reviews

“We zijn nog steeds aan het nagenieten van onze bruiloft door middel van de prachtige foto’s die Tineke heeft gemaakt. Ze is een hele fijne fotograaf en heeft echt oog voor spontane en pure beelden. We hadden ons geen betere fotograaf voor onze grote dag kunnen wensen.”

Ruben & Marieke