Bruiloft Rachelle & Christiaan

Aan het begin van het trouwseizoen mocht ik mee als tweede trouwfotograaf om de fantastische bruiloft vast te leggen van dit prachtige koppel. Deze twee lieve mensen waren de hele dag heel relaxed en hebben genoten van een prachtige dag. De trouwshoot werd gedaan bij het mooie “Nije Hemelriek” en de ceremonie, taart, toast, kerkdienst, diner en feest werd gehouden in de mooie trouwlocatie “De Kruimel.”

Wat mij typeert als trouwfotograaf? Ik fotografeer vanuit mijn hart en leg vast wat ik zie. De traan van de bruid, de vertederende lach van de moeder van de bruidegom of de spelende kindjes. Ik houd ervan om spontane momenten vast te leggen op een natuurlijk manier en ik vertel graag jullie verhaal. Wat een eer dat ik dat ook heb mogen doen voor deze lieve mensen. Veel geluk gewenst Rachelle en Christiaan!

Reviews

“Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s! Zo leuk om te zien dat jij van dezelfde dag toch hele andere momenten en personen hebt gefotografeerd. Jouw stijl is inderdaad anders dan Roos haar stijl, voor ons echt een meerwaarde als second shooter. We zijn heel blij dat je onze dag ook hebt willen vastleggen.We voelden ons direct op ons gemak bij jou en we kijken terug op een hele mooie dag😊Nogmaals bedankt voor de waardevolle herinneringen.”

Christiaan & Rachelle