Gezin fotoshoot

De eerste stapjes van je dreumes, je spelende kinderen en gewoon even samen zijn in de natuur of bij je thuis. Het leven is soms gehaast en chaotisch. Daarom is het extra belangrijk om af en toe eens stil te staan bij hoe rijk het leven ook kan zijn. Tijdens een gezinsfotoshoot en familiefotografie zoek ik de spontane momenten op en fotografeer ik vanuit mijn hart en wat ik op dat moment zie. Samen vertellen we jullie verhaal.

“Ons gezin is op de foto gezet door Tineke, wat een prachtige foto’s zijn hieruit voortgekomen! Het was voor ons de eerste keer, maar totaal niet ongemakkelijk door de aanwijzingen van de fotograaf. Ze dacht ontzettend fijn mee met de kledingkeuze en locatie. We zijn erg blij met het eindresultaat en raden Tineke zeker aan!”

Linda Woltjes

Praktische informatie

Je ontvangt bij het boeken van een gezinsshoot een uitgebreide brochure met informatie over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot en tips met kledingadviezen. Je kunt me van te voren altijd vragen stellen als je ergens over twijfelt of je kunt kleding lenen uit mijn client closet. Ik heb verschillende jurken voor de mama’s en ik heb ook een aantal leuke kinderkleding setjes beschikbaar in verschillende maten.

Een gezinsshoot duurt ongeveer 1 à 2 uur en daarna zal ik de foto’s op professionele wijze nabewerken. Je ontvangt een online galerij waar je je favoriete foto’s kunt uitkiezen. Er is ook de mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. Daarnaast biedt ik ook grotere familieshoots aan. Hierbij kun je denken aan een fotoshoot met je ouders en je broers/zussen en hun gezinnen. Ideaal om dit te geven aan je ouders voor hun verjaardag of huwelijksjubileum!

Kosten gezin shoot

vanaf €275,-

1 a 2 uur fotografie
Minimaal 15 foto’s in hoge resolutie een online galerij

Professionele nabewerking
Oplevering keuzegalerij binnen 4 weken

* Reiskosten buiten een straal van 30km van Meerstad bedragen €0,35/km

* Prijzen zijn incl BTW.