Zwanger

Tijdens je zwangerschap gebeurt er ontzettend veel in je lichaam. Je lichaam is een tempel is niet voor niks een bekende uitspraak, want het is waar. Er groeit nieuw leven in jouw buik en het is enorm waardevol om jouw prachtige lichaam vast te leggen.

Reviews

“Fijne fotoshoot gehad tijdens mijn zwangerschap. Ik had zo mijn twijfels over een shoot, maar Tineke wist me heel goed op mijn gemak te stellen. Heel tevreden met het resultaat, een aanrader!”

Grietje Lier

“Ik heb een zwangerschapsshoot gedaan met Tineke. De sfeer tijdens de fotoshoot met was heel ontspannen en professioneel. Tineke nam echt de tijd om me op mijn gemak te stellen en gaf nuttige en duidelijke aanwijzingen waar nodig. Normaal is poseren voor de camera niet mijn ding, maar gelukkig was de shoot totaal niet ongemakkelijk.

Tineke is een rustig, lief en sociaal persoon, dit zijn hele fijne eigenschap voor een fotograaf als je het mij vraagt. De foto’s zijn nog mooier dan ik verwacht had, de nabewerking is ook erg mooi geworden.

Al met al een prachtige herinnering, bedankt Tineke!”

Karina Lange

Minishoots

In februari 2024 organiseer ik winter minishoots! Dit is een laagdrempelige manier om eindelijk eens die mooie foto’s te maken. Heb je een partner die niet zo van de camera houdt of vind je het zelf best spannend? Grijp dan nu deze kans! We shooten 20 minuten en je krijgt 5 HR foto’s. Reiskosten en BTW zijn inclusief en je kunt gebruik maken van mijn client closet. Stuur een berichtje voor meer informatie en schrijf je in voor de wachtlijst!